Colmans

Colmans

Colman’s sennepspulver er en unik blanding av sennepsfrø som gir en smaksrik varmefølelse – en høykvalitets ingsingrediens i for eksempel hjemmelagde sauser, dressinger, salater og krydder

www.colmans.co.uk

I 1854 ble den karakteristiske forpakningen med gul etikett og rød titteltekst lansert. Midt på etiketten finnes et oksehode som symboliserer styrken i sennepens smak. Det samme utseende brukes enda i dag.

Colman’s historie begynte i 1814 når Jeremiah Colman lagde den første blandingen av sennep på en vannmølle i Stoke Holy Cross, England.

I 1850 ble fabrikken flyttet til Carrow, en utmerket beliggenhet i utkanten av Norwich, England, og fortsatt i dag finnes det gode forbindelser med nettverket av lokale gårder i Norwich.

I 1866 fikk Colman’s bevilgning som kongelig hovedleverandør til dronning Victoria av Storbritannia, noe de er den dag i dag.

Colman’s sennepspulver er den perfekte ingrediensen i din favorittoppskrift som inneholder sennep. Liv opp dine hverdagsmåltider med Colman’s sennepspulver eller sennep.