Jules Destrooper

Jules Destrooper

Akkurat som i 1886 er Jules Destrooper kjeksen helt uten konserveringsmidler og kunstige farge- og smakstilsetninger.

www.destrooper.be/en

Drevet av sin lidenskap kombinerte kjøpmannen Jules Destrooper de beste krydderne han importerte fra Afrika og Asia med naturens beste ingredienser. Det var slik han fikk den unike smaken på sine Almond Thins.

I 1886 grunnla han kjeksselsakpet som i dag bærer hans navn, Jules Destrooper.

Etter suksess med sine Almond Thins skapte han en egen variant av den tradisjonelle belgiske smørvaffelen. Butter Crisps ble lansert i 1890. I 1911 vant Almond Thins det prestisjetunge gullet på den kjente matmessen i Paris. Dette i tillegg til annen internasjonal annerkjennelse gjorde at han begynte å eksportere produktene.

Å bevare holdbarhet og ferskhet var en av de største utfordringene for andre og tredjegenereasjon Destropper-familie. Ved hjelp av en lufttett aluminiumsforpakning lyktes de med å øke holdbarheten på sine naturlige produkter med enda ni måneder. Dette innebar at kjeksen kunne eksporteres til alle verdens hjørner. Snart kunne mennesker over hele verden nyte den unike smaken og ferskheten hos de sprø kjeksene. I denne perioden kom også en tredje kjekssort, nemlig Butter Waffles. 

I dag drives selskapet av fjerde generasjon Destrooper. Fortsatt brukes den samme hemmelige oppskriften som Jules Destrooper oppfant. Naturligvis innebærer 125 års utvikling at det nå brukes moderne produksjonsmetoder for å sikre den høyeste kvaliteten og hygieneforhold, men orginaloppskriften kommer aldri til å forandres. Akkurat som i 1886 er Jules Destrooper kjeksen helt uten konserveringsmidler og kunstige farge- og smakstilsetninger. Hver kjeks er resultat av en streben etter å tilby naturlige produkter basert på kremaktig smør, ferske egg, mel og nøye utvalgt sukker.

Den nye generasjonen er også stolte av å kunne tilby ulike sorter sjokoladetrukne kjeks, for eksempel den sprøe Mandelflorentinen.