Hva er økologisk godteri?

Hva er økologisk godteri?

Surt, salt og søtt! Med økologisk godteri som får smak av saftig fersken, ekte lakrisrot og søte kakaobønner tilbyr Ekorrens Ekologiska sunnere usunnheter i godterilandet Norge.

Alt godteri fra Ekorren er økologisk sertifisert og klimakompensert. Mye av godteriet er dessuten vegetarisk, glutenfritt og uten laktose. I sortimentet finner du favoritter som colaflasker, lakrisruller, geléhjerter og sjokolade, men laget av økologiske, naturlige råvarer.

100 % naturlig

Ingrediensene i Ekorrens godteri kommer fra økologisk jordbruk. Det betyr at bøndene verken bruker kjemiske plantevernmidler, kunstgjødsel eller genmodifiserte planter. Dessuten sørger de for at dyrene kan leve et så naturlig dyreliv som mulig.

Det er hva det smaker

Alle smaker og farger i godteriet vårt kommer fra ekte frukter, planter og bær. Hvis det smaker jordbær, inneholder det jordbær. Det er heller ikke noe spor av kunstige fargestoffer. Ingen syntetiske søtstoffer eller konserveringsmidler. Vi tillater heller ikke smaksforsterkere, herdet fett, genmodifiserte planter eller andre merkverdigheter.

Sukker

Sukker er jo ikke sunt i store mengder. Men vi er sikre på at økologisk, uraffinert sukker er betydelig sunnere enn aspartam, acesulfam og andre syntetiske søtstoffer som de sukkerfrie alternativene er fulle av. Ingen vet hva som skjer i kroppen når alle syntetiske stoffer blir blandet.

Ekorrens økologiske godteri inneholder ingen syntetiske farge- eller smaksstoffer. Ingen kunstige søtstoffer eller konserveringsmidler. Null transfett eller ikke-bærekraftig produsert palmeolje. Så det er stor forskjell på økologisk godteri og konvensjonelt godteri.