onecup - enkelt, smakfullt og grønt

Arvid Nordquist OneCup er et helhetskonsept med både maskin og kapsler som til sammen gir førsteklasses varm drikke.

Beste smak

All kaffen til Arvid Nordquists OneCup-system blir valgt ut og kjøpt inn av kaffeekspertene i Arvid Nordquist. Det er råvarene som legger grunnlaget til smaken i kaffekoppen – derfor velger vi å samarbeide med kaffefarmer og samarbeidspartnere som har samme syn på kvalitet som oss. Vi bruker utvalgte opprinnelsessteder og farmer og kjøper de høyeste kvalitetsklassene i de landene vi velger ut. All Arvid Nordquist kaffe består av 100 % arabicabønner som har vokst høyt over havet og modnet langsomt, noe som fører til et bredt spekter av smaksnyanser, fyldig aroma og tydelig fruktighet. Smaken på kaffen er rund og balansert med lang ettersmak, og den er stabil over tid – ganske enkelt en kaffe til å stole på.

Til sjokolade- og tekapslene har vi fått hjelp av eksperter fra selskapet K-fee System i Tyskland til å velge råvarer. K-fee System er del av Krüger Group, en familiebedrift som har arbeidet med te- og sjokoladeprodukter i 40 år. 

Dette gjør Arvid Nordquist for miljøet

Kaffe, sjokolade og te er produkter som har sprunget ut av jorden. Miljø og klimaforandring er derfor viktige spørsmål for oss. All kaffe fra Arvid Nordquist er 100 % klimakompensert hele veien fra farm til butikkhylle. Også våre melk-, sjokolade- og tekapsler er 100 % klimakompensert. Vi planter trær som absorberer like mye drivhusgasser som produksjonen medfører. Ved siden av klimaeffekten bidrar treplantingen også til å bekjempe fattigdom. Alle våre kaffe-, te- og sjokoladekapsler er dessuten Fairtrade-merket. For å redusere våre egne utslipp setter vi opp årlige forbedringsmål med en rekke miljøparametre. Dessuten er Arvid Nordquists kaffe- og tekapsler økologiske.

Gjenvinn kapslene dine!

Arvid Nordquists espresso-, melk- og sjokoladekapsler inneholder ikke aluminium. Kapslene med traktekaffe og te har et lite foliemerke som fjernes før kapselen settes i maskinen, for å redusere vanntrykket i kapselen. Foliemerket kildesorteres som aluminium. Alle våre kapsler er dessuten Fairtrade-merket. De brukte kapslene samles opp i kapselbeholderen og inneholder ikke aluminium. Sorter dem som plastemballasje, så bidrar vi sammen til å redusere miljøbelastningen.

Alle råvarer i Arvid Nordquist OneCup kaffe og te er økologiske og sertifisert i henhold til internasjonale Fairtrade-kriterier. Også sjokoladen er Fairtrade-merket. Alle utslipp av drivhusgasser som produksjonen av kapslene medfører, hele veien fra farm til butikkhylle, blir kompensert ved kjøp av klimasertifikat i treplantingsprosjekter.

Vi har fokus på å prøve å tilfredsstille dine smakssanser, uansett om du velger kapsler med traktekaffe, espresso med eller uten melk, te eller sjokolade. Vårt mål er at smaksopplevelsen skal bli en nytelse for deg hver gang.