Pressiado

Pressiado

Mørkbrent — Behaglig & Nøttepreget

En av de mest smaksrike måtene å tilberede kaffe på er i presskanne. Flere og flere har oppdaget dette, og bruk av presskanne blir stadig mer populært.

Forvarm kannen. Kok opp vann. Mål opp kaffe etter antall kopper. Hell vann på og rør rundt med en skje. La kaffen trekke i 4 minutter og press stempelet langsomt ned.

Nyt en fyldig og sjenerøs kaffeopplevelse med visse toner av knekk og mandler.

Rostning
Mørkbrent
Syrlighet
Lys
Krydret
Karamell
Rundhet
Runde
Fruktighet
Blackberry
Nøtt/sjokolade
Mandel

Beste å brygge med

Presso eller perkolator.

100% arabicabønner fra

Brasil, Colombia, Indonesia, Mellom-Amerika og Øst-Afrika.

100% bærekraftig sertifisert

100% bærekraftig sertifisert

Kaffe skal smake godt, også etter på. Når vi produserer kaffe vil vi ønsker vi å fremme menneskelig trivsel og bidra til samfunnets velstand og utvikling. Våre sertifiseringer sikrer at vi oppfyller alle høyt hengende miljømål.

Lær mer om viktigheten av tredjeparts sertifiserte bønner