100% arabiske bønner av høy kvalitet

Den store smaken i koppen begynner alltid med valget av bønner. Du klarer aldri å få en kaffe av dårlig kvalitet til å smake godt, men derimot er det mulig å ødelegge en god kaffe.

Vi fokuserer på kvalitet og samarbeider utelukkende med kaffefarmer som deler vårt syn på kvalitet i alle detaljer, og som leverer en jevn og høy kvalitet.

shutterstock_38609689.jpg

Vi arbeider for langsiktige avtaler, noe som gir trygghet både for oss og farmene. Det gir farmene mulighet til å investere i kvalitetsutvikling, miljøhensyn og bedre arbeidsvilkår, noe som gagner både farmene, oss, kundene våre og en bærekraftig fremtid. 

Kaffe är en av världens största jordbruksprodukter med en stor påverkan på människor och miljö. Arvid Nordquist arbete omfattar därför både omsorg om människa, miljö och kaffe.

100 % BÆREKRAFTSERTIFISERT OG KLIMAKOMPENSERT KAFFE!

Young African woman showing freshly picked coffee cherries, East Africa.jpg

All kaffen vår er 100 prosent bærekraftsertifisert. Med en kombinasjon av UTZ, Fairtrade, Rainforest Alliance, KRAV og EUs økologimerke sikrer vi at kaffen er produsert med bærekraftige arbeidsmiljø- og arbeidsvilkår samt miljøhensyn.

Dessuten blir det hvert år gjennomført en tredjepartskontroll både på farmene og hos oss, for å sikre at vi holder det vi lover.

Vi betaler en høyere pris for sertifisert kaffe og bidrar dermed til reinvesteringer i bedre jordbruksmetoder, skoler, boliger, helsetjenester og bedre arbeidsmiljø for de ansatte.

Att allt vårt kaffe är 100% hållbart certifierat gör oss ledande inom detta område i Norden.

backsberg20.jpg

For de CO2-utslippene som gjenstår, klimakompenserer vi 100 prosent, hele veien fra plantasjen til våre kunders lager eller butikkhylle. Hver eneste kopp kaffe fra Arvid Nordquist som blir drukket, bidrar dermed til treplanting i avskogede områder i kaffeproduserende land.

Treplantingen skjer i samarbeid med småbønder, den har en positiv klimapåvirkning, bidrar til bedre jordsmonn og tilgang på vann og til biologisk mangfold. Ikke minst bidrar prosjektet til fattigdomsbekjempelse gjennom nye økonomiske muligheter for lokalsamfunnene. Arvid Nordquist er det eneste kaffebrenneriet i Norden som klimakompenserer 100 %.