Hipp barnemat

Hipp barnemat

HiPP er verdens største produsent av ferdiglagde økologiske barnematprodukter. HiPPs lidenskap er matglede og de beste økologiske råvarer av høyeste kvalitet samt fokus på miljø og bærekraft i hele verdikjeden.

HiPP barnemat tilbyr forbrukeren 100 % økologisk barnemat, morsmelkerstatning og velling og er også verdens største produsent av ferdiglagde økologiske barnematprodukter. HiPP brenner for god, økologisk og næringsrik mat som bidrar til at småbarn vokser og utvikler seg. Matglede og smaksopplevelser er viktig, og derfor er maten også laget av fine, økologiske råvarer av høy kvalitet.

HiPPs bærekraftarbeid står sentralt i organisasjonen og innebærer fokus på hele verdikjeden. På www.hipp.no finner du den årlige miljørapporten, som viser hvordan selskapet jobber aktivt med grunnleggende miljøspørsmål. Produksjonen i Pfaffenhofen i Tyskland skjer med fornybar energi.

Arvid Nordquist HAB lanserte HiPP på det nordiske markedet i 2002. I dag er HiPP et velkjent varemerke innen barnemat, med en markedsandel i glass-segmentet i Norge på ca. 15 %.