Stine Nygård

Interessante merkevarer, korte beslutningsprosesser, stort ansvar og hyggelige kolleger gjør at jeg trives i Arvid Nordquist. Jeg har jobbet med flere brands og i ulike stillinger gjennom snart 6 år og føler jeg har utviklet meg enormt. Ingen dag er den andre lik og påvirkningskraften er stor i firmaet. Som produktsjef for HiPP barnemat jobber jeg hele tiden for optimalt sortiment til rett lønnsomhet, samt med markedsanalyser, produktlanseringer, forbrukerinnsikt, salgsfremmende tiltak, medieplaner & PR for å nevne noe.

 

Lise Bruusgaard

Det er et bra firma å jobbe i med masse hyggelige kollegaer. Har gledet meg hver dag til å gå på jobben i disse årene som jeg har vært her. Ingen dager er like. Mye ansvar, nye utfordringer og beslutninger tas hver dag. Masse spennende brands å videreutvikle i det norske markedet.

Jeg har lært meg å kjenne et helt nytt marked, kaffemarkedet. Utrolig spennende å jobbe med. Daglig samarbeid med mennesker som har mye erfaring og kunnskap innenfor dette området som jeg tar med meg videre i min læringskurve.

Samtidig som jeg kan dele mine erfaringer fra kjedesiden i Norge. Sammen føler jeg at vi er et bra team som vi gjøre hverandre gode. Det er viktig.