Smaksopplevelser og dagens aktuelle kvalitet

Smaksopplevelser og dagens aktuelle kvalitet

Arvid Nordquist HAB er en svensk familiebedrift som siden oppstarten i 1884 har fokusert på store smaksopplevelser og kvalitetsprodukter. Vårt sortiment omfatter matvarer, vår egenbrente kaffe, vin, øl og fra og med 2016 også non food-produkter. Vi er i dag 286 medarbeidere i Norden som i fellesskap arbeider for å tilby de beste smaksopplevelsene og produktene – samtidig som vi gjør vårt aller beste for å gi mennesker bedre betingelser og redusere miljø- og klimapåvirkningen. Produkter med så lite miljøpåvirkning som mulig er dagens aktuelle kvalitet.

Vår virksomhet

Vi har virksomhet innenfor fire forskjellige produktkategorier: matvarer, vin og øl, kaffe og husholdningsprodukter. Vi er til stede i alle de fire nordiske landene med salgs- og markedsorganisasjoner. Vi bearbeider alle kanaler der det blir solgt dagligvarer. Vi gjennomfører over 100 000 salgsbesøk i året. Vår portefølje inneholder varemerker som vi selv eier, utvikler og produserer, og varemerker som vi representerer. Våre kunder er fra nordisk dagligvarehandel inklusive alkoholmonopolene, restaurantsektoren og kontorsegmentet, men også varemerkeeierne til de varemerkene vi representerer.

Vision

“Vi er den beste partneren – våre kunder kjenner seg inspirerte i møter med oss. Vi leverer sterke varemerker med enestående kvalitet, service & verdi med hensyn til mennesker og miljø."

Vår tjeneste

Vi er til stede i alle fire nordiske land og i alle kanaler der det finnes dagligvarer

Vi har lang erfaring

Det at vi har vært i markedet i over hundre år, er ingen garanti for fortsatt fremgang. Hver eneste dag etterstreber vi å gi kundene best mulig service. Ved alltid å strebe etter å bli bedre utvikler vi hele tiden virksomheten.

Hvis du vil vite mer om hvordan Arvid Nordquist har utviklet seg over tid, kan du lese her:

Historien til Arvid Nordquist