fra én og samme leverandør

Kvalitetsprodukter

fra én og samme leverandør

Arvid Nordquist har en bred portefølje med kvalitetsprodukter og tilbyr en helhetsløsning for drikke og smakssettere.

Kvalitetsprodukter fra én og samme leverandør 

Uansett om det dreier seg om vin, øl, smakssettere til maten eller kaffen som runder av et godt måltid, kan vi garantere god smak og høy kvalitet hele veien.

 

Kvalitetsvin fra hele verden

Sortimentet omfatter vin fra hele verden, med et stort utvalg av økologiske produkter. Alle vinselgerne er utdannede sommelierer og har stor kunnskap om vin/øl. De er behjelpelige med å utarbeide en konkurransedyktig og prisgunstig vinliste til våre kunder. 

Kurs Kaffe

Vi tror på kunnskapsformidling og opplæring. Kaffeakademiet er åpent for våre kunder innen restaurant, grossist, duty free med mer, og inngår som en del av våre kundeavtaler. Meld din interesse til din vanlige kontaktperson.

Les mer om Arvid Nordquist Kaffeakademi

100 % bærekraftig sertifisert og klimakompensert kaffe

Kombinasjonen av et UTZ-, Fairtrade- og KRAV-sertifisert sortiment garanterer bærekraftige jordbruksmetoder, bedre arbeidsforhold og økonomiske betingelser samt forbud mot barnearbeid og diskriminering. Men det aller viktigste er at det gjennomføres kontroller på kaffefarmene hvert år. Les mer om Arvid Nordquists bærekraftige sortiment.

Vårt kaffebrenneri er dessuten miljøsertifisert, og vi kompenserer for gjenstående CO2-utslipp ved å plante trær i avskogede områder i kaffeproduserende land. Det har en positiv effekt på klima, jordforhold og vanntilgang, samtidig som det bidrar til å bekjempe fattigdom. Les mer om vårt klimaarbeid.

Sterke, kjente varemerker til kjøkkenet

Matvaresortimentet består av store, verdenskjente varemerker, blant annet Hipp, Sun Maid, Del Monte juice og hermetikk, Colmans sennep og mange flere, med et sortiment som er tilpasset både bordservering og storkjøkken.

Ta kontakt med våre selgere i din region, så hjelper de til med å finne den beste løsningen for virksomheten din.