av kvalitetsprodukter

Helhetsleverandør

av kvalitetsprodukter

Arvid Nordquist er et nordisk, familieeid handelshus i tredje generasjon som siden 1884 har hatt fokus på å tilby god smak, kvalitet og service til kundene.

Helhetsleverandør

Arvid Nordquist arbeider med tre forretningsområder innen Out of Home: vin og øl, matvareprodukter samt kaffe.

Unik og bred portefølje

Som et etablert nordisk handelshus med en unik, bred portefølje har vi produkt- og kategorikunnskap til å gi merverdi for våre kunder over tid. Langsiktig lønnsomme relasjoner er grunnlaget som gjør det mulig å oppnå kvalitet og langsiktig bærekraft. Vi deler gjerne våre kunnskaper med andre og tilbyr kurs gjennom Arvid Nordquist Kaffeakademi. Les mer om våre kurs.

Vi arbeider med utvalgte kvaliteter og produsenter

Vi tar ansvar for alle produkter som vi produserer eller representerer. For å kunne levere en god smaksopplevelse arbeider vi med sterke varemerker med tydelig posisjon i sine kategorier som har kraft til å utvikle høy kvalitet i kombinasjon med redusert belastning på mennesker og miljø.

Nordisk struktur

Vi har kontor i Sverige, Finland, Norge og Danmark og samarbeidspartnere i Baltikum.

Langsiktig miljøarbeid – reduser din miljøbelastning gjennom samarbeid med oss

Arvid Nordquist har et aktivt bærekraftsarbeid som omfatter både mennesker og miljø, og fastsetter årlige mål for å redusere selskapets belastning. Fra og med juni 2014 er all kaffe 100 % bærekraftig sertifisert. Kombinasjonen av et UTZ-, Fairtrade- og KRAV-sertifisert sortiment garanterer bærekraftige jordbruksmetoder, bedre arbeidsforhold og økonomiske betingelser samt forbud mot barnearbeid og diskriminering. Men det aller viktigste er at det gjennomføres kontroller på kaffefarmene hvert år.

Vårt kaffebrenneri er dessuten miljøsertifisert, og vi kompenserer for gjenstående CO2-utslipp ved å plante trær i avskogede områder i kaffeproduserende land. Det har en positiv effekt på klima, jordforhold og vanntilgang, samtidig som det bidrar til å bekjempe fattigdom. Les mer om bærekraftsarbeidet til Arvid Nordquist kaffe.

Arvid Nordquist har vært kongelig hoffleverandør i Sverige siden 1907.