Vill du ha hjälp
med din kaffelösning?
Klicka här
X

Intresserad av nytt kaffe till din arbetsplats? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.

Utdannelse Kaffe på jobben

 

Trinn 1 (1/2 dag)

Kurset gir deltakerne grunnleggende kunnskap om kaffe. Kursinnehold: Teori: Historie, dyrking, foredling, råkaffe, brennningsteknikk, emballasje, bryggeteknikk, visning av kaffebrenneri og smaksmetodikk.

Praktiske øvinger: Prøvesmaking av 3 ulike brenninger Maks 12 deltakere pr. kurs.

Trinn 2 (1/2 dag)

Kurset gir deltakeren kunnskap om smaksinnstillinger for automater Kursinnhold: Maskininformasjon, programmering og innstillinger av malingsgrad. Malingens og doseringens påvirkning på smaken. Måleutstyr, kontrollskjema og analyseprotokoll for filterkaffe Digital Refractometer TDS-måler, temperaturmåler Smakinnstillinger på hele vårt sortiment etter utviklede oppskrifter.

Prøvesmaking og gjenomgang av Arvid Nordquist produktbeskrivelser. Teori og praktiske øvelser. Maks 8 deltakere pr. kurs.

Sertifisering (1/2 dag)

Kurset sertifiserer deltakeren i smaksinnstillinger for automater. Smaksinnstilling på valgfri automat for to forskjellige typer Arvid Nordquist kaffe (Jury bestående av 4 personer)
Skriftlig prøve. (godkjent 75 %)

Kundetilpassede moduler:

Smaksinnstillinger
Dyrking
Bryggeteknikker
Visning av brenneri
Prøvesmakningsmetodikk
Espresso
Måleutstyr
Hygiene og rengjøringsrutiner