Vill du ha hjälp
med din kaffelösning?
Klicka här
X

Intresserad av nytt kaffe till din arbetsplats? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.

Utdannelse Restaurant, café, hoteller

Inneholder Grunnkurs: 

Kurset gir deltakerne grunnleggende kunnskap om kaffe. Kursinnehold: Teori: Historie, dyrking, foredling, råkaffe, brennningsteknikk, emballasje, bryggeteknikk, visning av kaffebrenneri og smaksmetodikk.

Praktiske øvinger: Prøvesmaking av 3 ulike brenninger Maks 12 deltakere pr. kurs.

Innhold Grunnkurs Barista:

Kurset tar sikte på å gi deltakerne grunnleggende informasjon om de fire m-ene i baristahåndverket; Miscela, macchinazione, macchina og mano (blanding, tilberedning, maskin og håndverk). Deltakerne lærer å vedlikeholde og bruke maskinen, kvernen og annet utstyr, samt å tilberede perfekt espresso, cappuccino, og caffe latte. Deltakerne har mulighet til å prøve ulike maskiner.

Forkunnskaper: Ingen. Dette kurset er for deltakere som trenger grunnleggende kunnskaper om espresso.

Viktige momenter:

Espresso
Håndtverket
Melk
Vedlikehold  
Tid: 4–6 timer