KJØP 3 PRODUKTER FRA HIPP

VINN TRIP TRAPP STOL FRA STOKKE!

Delta og vinn Tripp-trapp stol fra Stokke og mange andre fine premier fra HiPP! Alt du trenger å gjøre er å kjøpe 3 valgfrie produkter fra HiPP, ta bilde av kvitteringen og sende den til oss. Gi oss gjerne en kort beskrivelse om hva du synes om våre produkter.

Det vil i tillegg til hovedpremien bli trekt 4 heldige vinnere av en goodiebag som inneholder diverse produkter fra HiPP.


Samtykke

Konkurransen varer til og med 14 DESEMBER 2023.

Vi kommer til å kontakte vinnerne senest 19 DESEMBER 2023. Lykke til!


 

KONKURRANSEVILKÅR

Kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud, kampanjen gjelder så langt lageret rekker. Arvid Nordquist eller andre som deltar direkte eller indirekte i dette kjøpet og mottar kampanjen er ikke ansvarlig for eventuelle trykkfeil eller utilsiktede misforståelser i forbindelse med kampanjen.

Arrangør
Arrangør og ansvarlig for konkurransen er Arvid Nordquist HABs markedsavdeling Livs & Konfektyr, som distribuerer, selger og markedsfører HiPP på det norske markedet.

Premie
Verdien av hovedpremien er ca. 2 500 NOK. Verdien av en goodiebag tilsvarer ca. 800 NOK.
Verdien kan variere avhengig av marked og forhandlere, overskuddet kan ikke byttes inn i kontanter eller andre produkter. Premien inkluderer alderstilpassede produkter HiPP produkter for barn i alderen opptil 12 måneder. Premien inneholder ikke MME og tilskuddsblanding.

Varemerker og opphavsrett
Alle varemerker og annet materiale på denne nettsiden er beskyttet av generelle immaterialrettslige bestemmelser og tilhører Arvid Nordquist eller en annen tredjepart - og kan ikke brukes uten forutgående, skriftlig tillatelse fra den kompetente myndigheten til Arvid Nordquist eller relevant tredjepart.

Ansvar og rettigheter
Arvid Nordquist er ikke ansvarlig for: - direkte, indirekte eller utilsiktede tap som følge av bruk av nettsiden. - Arvid Nordquist forbeholder seg retten til å gjøre endringer i kampanjen/kampanjeperioden ved en uforutsett hendelse. – Alle som mottar gevinsten fritar Arvid Nordquist og vår(e) samarbeidspartner(e) fra alt ansvar knyttet til skader eller skader – forårsaket av eller påstått å være forårsaket – ved å delta i denne kampanjen og motta og bruke gevinsten.

Håndtering av personopplysninger
Personopplysningene du oppgir i forbindelse med konkurransen vil bli behandlet etter personvernforordningens forskrifter og vil kun bli brukt av Arvid Nordquist HAB i forbindelse med konkurransen. Etter at konkurransen er avsluttet vil personopplysningene oppbevares i maksimalt 6 måneder, i tilfelle vi må kontakte deltakerne på nytt. Her kan du lese vår fullstendige personvernpolicy.