SLIK JOBBER VI MED

bærekraft i verdikjeden vår

Det er vårt ansvar å arbeide for at kundenes behov for matvarer og husholdningsnære produkter blir tilfredsstilt på en måte som ikke går ut over behovene til kommende generasjoner.

Produkter med liten miljøpåvirkning viser den beste nåværende kvaliteten
Anders Nordquist

Vår produktportefølje spiller en avgjørende rolle for vår påvirkning på mennesker og miljø. Hvert merke i vår portefølje er unikt og har sin egen individuelle bærekraftsoppgave. Vår portefølje inkluderer vår egen Arvid Nordquist Kaffe & Te, som vi forvalter selv. I tillegg har vi ansvar for flere merker innen mat og for vin & øl produsenter. Disse produsentene deler mange av de samme bærekraftsoppgavene som vi har med kaffen vår. I tillegg har vi våre Non Food-produkter innen vask og rengjøring, hudpleie og batterier med andre oppgaver enn de man ser for mat og drikke. Felles for flere av disse merkene er at de produseres i land, eller med råvarer fra land, langt unna. Med det følger et ekstra stort ansvar.

Vårt ansvar er å prøve å forhindre eventuelle negative effekter som kan oppstå på grunn av våre aktiviteter. Dette gjør vi ved å analysere risikoer og kartlegge tiltak i vår leverandørkjede.

VÅRT BÆREKRAFTARBEID DEKKER TRE OMRÅDER

BÆREKRAFTARBEID I VÅR VERDIKJEDE

SC Johnson

- dedikert til å gjøre verden bedre i dag for fremtidige generasjoner

KWV

Vin- og brennevinsprodusent med omfattende bærekraftsarbeid

Nissin Foods

En bærekraftig fremtid

Arvid Nordquist Kaffe

Les mer om bærekraftsarbeidet bak kaffen vår

Les mer

Code of conduct

Les våre etiske retningslinjer

Bærekraftsrapport

Les mer i vår bærekraftsrapport

Sertifiseringsguide

Se sertifiseringsguide