Privat Bedrift

Abadía Retuerta

Spanien

Selección Especial ble kåret til verdens beste vin under International Wine Challenge. Vinen produseres kun av de beste druene fra vinhusets gårder, og regionen er kjent for noen av Spanias absolutte toppviner.

Altos las Hormigas

Argentina

Altos Las Hormigas mål er å produsere malbecviner i verdensklasse med Mendozas klare terroir. Vinene er konsentrerte, elegante og kraftige og har nådd stor internasjonal suksess.

Cafe Culture

Sør-afrika

Charles Sparr

Frankrike

På Charles Sparr i Alsace har man dyrket vin siden 1634.

Collosorbo

Italia

I den sørlige delen av Toscana driver målbevisste kvinner vinhuset Tenuta de Collosorbo. Vinhuset har aner helt tilbake til 1850, og her lages Italienske viner med karakter. Nå lanseres nye årganger på begge vinene som er tilgjengelig på Vinmonopolet.

Conte Ricci

Italien

Estandon

Frankrike

KWV er en av Sør-Afrikas største vinprodusenter som eier verdens største vingård. KWV lager flere vinserier i forskjellige prisklasser, fra husviner og velkjente Roodeberg til prestisjeserien Mentors Selection.

Fuller's

England

Fuller's brygger klassisk Stout og Ale`s i tradisjonell Engelske stil siden 1845. I dag er Fuller's Londons eneste familiebryggeri og er kjent over hele verden for sin klassiske og innovative ølportefølje.

KWV

Sydafrika

KWV er en av Sør-Afrikas største vinprodusenter som eier verdens største vingård. KWV lager flere vinserier i forskjellige prisklasser, fra husviner og velkjente Roodeberg til prestisjeserien Mentors Selection.

Les 3 Loups

Frankrike

Mazzei

Italia

Mazzei er et modern vin selskap med røtter i Toscana som går tilbake til tusentallet. I dag er Mazzei en moderne og innovativ vinprodusent men selvsagt med respekt for sin historie og tradisjoner. De har vært en av de ledende innen fornyelse og kvalitetsutvikling av Chiantis viner

Salcheto

Italia

​De tre ordene, Sangiovese, kvalitet og bærekraft beskriver på en enkel og tydelig måte hva Cantina Salcheto representerer. Det er uten tvil hva denne produsentene står for og har som kjerneverdier i sin virksomhet.

Stadlmann

Østerrike

Stadlmann er en ærverdig familieprodusent i Thermenregionen i Niederøsterreich etablert helt tilbake i 1780. Dette er en flott domanie med vinmarker i noen av regionenes beste områder. Det er regionen tradisjonelle druer som er deres fokus – weissburgunder, Zierfandler, Riesling, Gruner Veltliner av hvite viner og St.Laurent og Pinot for røde og rose.

Steininger

Österrike

Weingut Steininger er en familieeid vingård i Østerike største vinregion Langenlois, lokalisert i hjertet av Kamptal. Produsenten er opptatt av kvalitet og nyskapning ( innovasjon) – blandet annet med en serie musserende viner uten tilsetning av sukker før andre gjæring, og da kun med druenes naturlige sukker og naturlig gjær i prosessen.

Truchard Vineyards

USA

Historien om Truchard viner har sin begynnelse på andre siden av Atlanteren. I dag, 45 år etter er det Anthony Truchard som driver vingården og som fortsetter å gå i arv og som det planlegges for at de skal fortsette med i de neste generasjoner med langsiktig plan i sitt håndbarhets arbeide med vannkvalitet, jordsmonnet og miljøet, Truchard er sertifisert som medlem i Green Napa.

Yatsushika Brewery

Japan

Yatsushika ble startet i 1865 under navnet Funkoya og det lille bryggeriet har overlevd i generasjoner. Under en stor finansiell krise i 1885 lyktes familieselskapet å komme tilbake da under ledelse av Kanpachi Aso samme med deres bryggmester Shikataro Nakama.