Privat Bedrift

Abadal Matís

Spanien

Vinhuset Bodegas Abadal ble etablert i 1983 av Valenti Roqueta, i DOP Pla de Bages, Catalonia. Hos Bodegas Abadal har familien Roqueta laget vin i flere hundre ar. Bodegas Abadal representerer autentiske viner som uttrykker sitt voksested, med en blanding av lokale og internasjonale druesorter.

Altos las Hormigas

Argentina

Altos Las Hormigas mål er å produsere malbecviner i verdensklasse med Mendozas klare terroir. Vinene er konsentrerte, elegante og kraftige og har nådd stor internasjonal suksess.

Asahi

Japan

Asahi Breweries ble grunnlagt i Osaka, Japan i 1889 og produserer i dag verdens raskest voksende ølbrands, og er Japans største øl. Asahi Super Dry har sterk etterspørsel i det asiatiske markedet, og skiller seg fra sine hovedkonkurrenter ved å være et lettere og tørrere øl.

Borgo Conventi

Italia

Moretti Polegato-familien har gjennom generasjoner drevet vinhuset Villa Sandi nær Treviso. Familien eier 1068 hektar vinmarker
i hjertet av Cartiz-ze-området, mellom byene Santo Stefano og San Pietro di Barbozza i kommunen Valdobbiadene.

Cafe Culture

Sør-afrika

Cantina Tollo

Italia

Cantina Tollo ble etablert i Abruzzo, i 1960 og var med på å forme vinregionen, da mange valgte å reise fra området i jakten på en mer lønnsom fremtid. Cantina Tollo er en av de viktigste italienske produsentene av økologiske viner.

Champagne Lombard

Frankrike

Champagne Lombard er et familieeid Champagne-hus som ble etablert i 1925 i byen Epernay. Vinhuset eier 10 hektar med vinmark og resten kjøper de fra lokale bønder som de har sterke relasjoner med. 

Fuller's

England

Fuller's brygger klassisk Stout og Ale`s i tradisjonell Engelske stil siden 1845. I dag er Fuller's Londons eneste familiebryggeri og er kjent over hele verden for sin klassiske og innovative ølportefølje.

Grolsch

Nederland

Navnet Grolsch kommer fra byen Groenlo. Grolsch er Nederlands nest største bryggeri etter Heineken, og har en årlig produksjon på 3,2 millioner hektoliter øl!

Kozel

Tsjekkia

Velkopopovický Kozel ble først brygget ved Velke Popovice bryggeri i Bøhmen på 1870-tallet. Kozel er brygget på spesiell mørk malt og har en mørk farge på skummet, fin karamellsmak og tydelig humlepreg. Denne øl er betraktet som en av de beste i Tsjekkia. 

KWV

Sydafrika

KWV er en av Sør-Afrikas største vinprodusenter som eier verdens største vingård. KWV lager flere vinserier i forskjellige prisklasser, fra husviner og velkjente Roodeberg til prestisjeserien Mentors Selection.

Maison Lateyron

Frankrike

Lateyron-familien bor i den gamle byen Saint-Emilion pa Bordeaux sin høyre flanke, nord øst for elven Dordogne. Produsenten lager gode musserende viner, rødvin og én petillant naturel.

Pere Ventura

Spanien

Pere Ventura ble etablert i 1992 i Sant Sadurní d`Anoia (Barcelona). Familieprodusenten er et av de mest eksklusive selskapene i Cava-området og forbindes med eleganse, stil og prestisje. 

Peroni

Italia

Peroni ble stiftet som et familieselskap av Frencesco Peroni i Vigevano, Italia i 1846. Det tok ikke lang tid før etterspørselen ble stor og det ble behov for et bryggeri til. Francescos sønn, Giovanni Peroni, etablerte det nye bryggeriet i Roma i 1864.

Pilsner Urquell

Tsjekkia

Pilsner Urquell stammer fra byen Pilzen. Siden 1842 har Pilsner Urquell vært den originale pils eller lager.

QUINTAS DAS ARCAS

Portugal

Quintas Das Arcas er en familieprodusent som ble etablert tidlig på 1980-tallet, av Esteves Monteiro. Vinhuset holder til helt sør i Vinho Verde, i underområdet Sousa. Vinhuset lager et mangfold av ulike vinstiler og er kjent for sin gode kvalitet.

Steininger

Österrike

Weingut Steininger er en familieeid vingård i Østerike største vinregion Langenlois, lokalisert i hjertet av Kamptal. Produsenten er opptatt av kvalitet og nyskapning ( innovasjon) – blandet annet med en serie musserende viner uten tilsetning av sukker før andre gjæring, og da kun med druenes naturlige sukker og naturlig gjær i prosessen.

Villa Sandi

Italia

Moretti Polegato-familien har gjennom generasjoner drevet vinhuset Villa Sandi nør Treviso. Familien eier 1068 hektar vinmarker i hjertet av Cartizze-området, mellom byene Santo Stefano og San Pietro di Barbozza. Villa sandi er kjent for sin høye kvalitet.