Privat Bedrift

Altos las Hormigas

Argentina

Altos Las Hormigas mål er å produsere malbecviner i verdensklasse med Mendozas klare terroir. Vinene er konsentrerte, elegante og kraftige og har nådd stor internasjonal suksess.

Asahi

Japan

Asahi Breweries ble grunnlagt i Osaka, Japan i 1889 og produserer i dag verdens raskest voksende ølbrands, og er Japans største øl. Asahi Super Dry har sterk etterspørsel i det asiatiske markedet, og skiller seg fra sine hovedkonkurrenter ved å være et lettere og tørrere øl.

Cafe Culture

Sør-afrika

Charles Sparr

Frankrike

På Charles Sparr i Alsace har man dyrket vin siden 1634.

Collosorbo

Italia

I den sørlige delen av Toscana driver målbevisste kvinner vinhuset Tenuta de Collosorbo. Vinhuset har aner helt tilbake til 1850, og her lages Italienske viner med karakter. Nå lanseres nye årganger på begge vinene som er tilgjengelig på Vinmonopolet.

Conte Ricci

Italien

Estandon

Frankrike

KWV er en av Sør-Afrikas største vinprodusenter som eier verdens største vingård. KWV lager flere vinserier i forskjellige prisklasser, fra husviner og velkjente Roodeberg til prestisjeserien Mentors Selection.

Fuller's

England

Fuller's brygger klassisk Stout og Ale`s i tradisjonell Engelske stil siden 1845. I dag er Fuller's Londons eneste familiebryggeri og er kjent over hele verden for sin klassiske og innovative ølportefølje.

KWV

Sydafrika

KWV er en av Sør-Afrikas største vinprodusenter som eier verdens største vingård. KWV lager flere vinserier i forskjellige prisklasser, fra husviner og velkjente Roodeberg til prestisjeserien Mentors Selection.

Les 3 Loups

Frankrike

Salcheto

Italia

​De tre ordene, Sangiovese, kvalitet og bærekraft beskriver på en enkel og tydelig måte hva Cantina Salcheto representerer. Det er uten tvil hva denne produsentene står for og har som kjerneverdier i sin virksomhet.

Steininger

Österrike

Weingut Steininger er en familieeid vingård i Østerike største vinregion Langenlois, lokalisert i hjertet av Kamptal. Produsenten er opptatt av kvalitet og nyskapning ( innovasjon) – blandet annet med en serie musserende viner uten tilsetning av sukker før andre gjæring, og da kun med druenes naturlige sukker og naturlig gjær i prosessen.

Truchard Vineyards

USA

Historien om Truchard viner har sin begynnelse på andre siden av Atlanteren. I dag, 45 år etter er det Anthony Truchard som driver vingården og som fortsetter å gå i arv og som det planlegges for at de skal fortsette med i de neste generasjoner med langsiktig plan i sitt håndbarhets arbeide med vannkvalitet, jordsmonnet og miljøet, Truchard er sertifisert som medlem i Green Napa.