Privat Bedrift

Abadía Retuerta

Spanien

Selección Especial ble kåret til verdens beste vin under International Wine Challenge. Vinen produseres kun av de beste druene fra vinhusets gårder, og regionen er kjent for noen av Spanias absolutte toppviner.

Altos las Hormigas

Argentina

Altos Las Hormigas mål er å produsere malbecviner i verdensklasse med Mendozas klare terroir. Vinene er konsentrerte, elegante og kraftige og har nådd stor internasjonal suksess.

Buglioni

Italia

Collosorbo

Italia

I den sørlige delen av Toscana driver målbevisste kvinner vinhuset Tenuta de Collosorbo. Vinhuset har aner helt tilbake til 1850, og her lages Italienske viner med karakter. Nå lanseres nye årganger på begge vinene som er tilgjengelig på Vinmonopolet.

Emile Paris

Frankrike

Champagen Emile Paris har aner tilbake til 1884. Ideen bak vinhuset er å lage champagne av høy kvalitet, men til en gunstig pris. Alt fra selektering av druer og valg av vingårder som det samarbeides med, gjøres dette med stort nøyaktighet for å oppnå den perfekte blend. 

Fenocchio

Italia

Giacomo Fenocchio er et vinhus med lange aner fra 1800-tallet, med bena i Piemonte og hjertet i tradisjonell vinmaking. Giacomo Fenocchio har tre grand cru-vingårder i Monforte d’Alba, alle med sitt eget mikroklima, noe som gir mulighet til å produsere viner med eksepsjonell karakter og personlighet.

Fuller's

England

Fuller's brygger klassisk Stout og Ale`s i tradisjonell Engelske stil siden 1845. I dag er Fuller's Londons eneste familiebryggeri og er kjent over hele verden for sin klassiske og innovative ølportefølje.

KWV

Sydafrika

KWV er en av Sør-Afrikas største vinprodusenter som eier verdens største vingård. KWV lager flere vinserier i forskjellige prisklasser, fra husviner og velkjente Roodeberg til prestisjeserien Mentors Selection.

Mazzei

Italia

Mazzei er et modern vin selskap med røtter i Toscana som går tilbake til tusentallet. I dag er Mazzei en moderne og innovativ vinprodusent men selvsagt med respekt for sin historie og tradisjoner. De har vært en av de ledende innen fornyelse og kvalitetsutvikling av Chiantis viner

MGM Mondo Del Vino

Italien

Salcheto

Italia

​De tre ordene, Sangiovese, kvalitet og bærekraft beskriver på en enkel og tydelig måte hva Cantina Salcheto representerer. Det er uten tvil hva denne produsentene står for og har som kjerneverdier i sin virksomhet.

Steininger

Österrike

Weingut Steininger er en familieeid vingård i Østerike største vinregion Langenlois, lokalisert i hjertet av Kamptal. Produsenten er opptatt av kvalitet og nyskapning ( innovasjon) – blandet annet med en serie musserende viner uten tilsetning av sukker før andre gjæring, og da kun med druenes naturlige sukker og naturlig gjær i prosessen.

Yatsushika Brewery

Japan

Yatsushika ble startet i 1865 under navnet Funkoya og det lille bryggeriet har overlevd i generasjoner. Under en stor finansiell krise i 1885 lyktes familieselskapet å komme tilbake da under ledelse av Kanpachi Aso samme med deres bryggmester Shikataro Nakama.