Privat Bedrift

Altos las Hormigas

Argentina

Altos Las Hormigas mål er å produsere malbecviner i verdensklasse med Mendozas klare terroir. Vinene er konsentrerte, elegante og kraftige og har nådd stor internasjonal suksess.

Asahi

Japan

Asahi Breweries ble grunnlagt i Osaka, Japan i 1889 og produserer i dag verdens raskest voksende ølbrands, og er Japans største øl. Asahi Super Dry har sterk etterspørsel i det asiatiske markedet, og skiller seg fra sine hovedkonkurrenter ved å være et lettere og tørrere øl.

Cafe Culture

Sør-afrika

Charles Sparr

Frankrike

På Charles Sparr i Alsace har man dyrket vin siden 1634.

Conte Ricci

Italien

Edinburgh Porter

England

"We are Edinburgh Beer Factory – an independent, family-owned brewery launched in 2015. We’re inspired by the creativity and rich brewing heritage of our home town."

Fuller's

England

Fuller's brygger klassisk Stout og Ale`s i tradisjonell Engelske stil siden 1845. I dag er Fuller's Londons eneste familiebryggeri og er kjent over hele verden for sin klassiske og innovative ølportefølje.

Grolsch

Nederland

Navnet Grolsch kommer fra byen Groenlo. Grolsch er Nederlands nest største bryggeri etter Heineken, og har en årlig produksjon på 3,2 millioner hektoliter øl!

Kozel

Tsjekkia

Velkopopovický Kozel ble først brygget ved Velke Popovice bryggeri i Bøhmen på 1870-tallet. Kozel er brygget på spesiell mørk malt og har en mørk farge på skummet, fin karamellsmak og tydelig humlepreg. Denne øl er betraktet som en av de beste i Tsjekkia. 

KWV

Sydafrika

KWV er en av Sør-Afrikas største vinprodusenter som eier verdens største vingård. KWV lager flere vinserier i forskjellige prisklasser, fra husviner og velkjente Roodeberg til prestisjeserien Mentors Selection.

Les 3 Loups

Frankrike

Maison Lateyron

Frankrike

Lateyron-familien bor i den gamle byen Saint-Emilion pa Bordeaux sin høyre flanke, nord øst for elven Dordogne. Produsenten lager gode musserende viner rødvin og én petillant naturel.

Peroni

Italia

Peroni ble stiftet som et familieselskap av Frencesco Peroni i Vigevano, Italia i 1846. Det tok ikke lang tid før etterspørselen ble stor og det ble behov for et bryggeri til. Francescos sønn, Giovanni Peroni, etablerte det nye bryggeriet i Roma i 1864.

Pilsner Urquell

Tsjekkia

Pilsner Urquell stammer fra byen Pilzen. Siden 1842 har Pilsner Urquell vært den originale pils eller lager.

Salcheto

Italia

​De tre ordene, Sangiovese, kvalitet og bærekraft beskriver på en enkel og tydelig måte hva Cantina Salcheto representerer. Det er uten tvil hva denne produsentene står for og har som kjerneverdier i sin virksomhet.

Steininger

Österrike

Weingut Steininger er en familieeid vingård i Østerike største vinregion Langenlois, lokalisert i hjertet av Kamptal. Produsenten er opptatt av kvalitet og nyskapning ( innovasjon) – blandet annet med en serie musserende viner uten tilsetning av sukker før andre gjæring, og da kun med druenes naturlige sukker og naturlig gjær i prosessen.

Truchard Vineyards

USA

Historien om Truchard viner har sin begynnelse på andre siden av Atlanteren. I dag, 45 år etter er det Anthony Truchard som driver vingården og som fortsetter å gå i arv og som det planlegges for at de skal fortsette med i de neste generasjoner med langsiktig plan i sitt håndbarhets arbeide med vannkvalitet, jordsmonnet og miljøet, Truchard er sertifisert som medlem i Green Napa.

Villa Sandi

Italia

Moretti Polegato-familien har gjennom generasjoner drevet vinhuset Villa Sandi nør Treviso. Familien eier 1068 hektar vinmarker i hjertet av Cartizze-området, mellom byene Santo Stefano og San Pietro di Barbozza. Villa sandi er kjent for sin høye kvalitet.