Arvid Nordquist

Vårt bærekraftarbeid

For kaffe med større ettersmak

Hos Arvid Nordquist har vi alltid smak i fokus. Men smaksopplevelsen i dag er ikke begrenset til smaken vi smaker eller duftene vi kjenner. I dag spiser og drikker vi med samvittigheten mer enn noen gang, noe som gjør at en kaffe produsert med miljøet i tankene bare smaker enda bedre.

All vår kaffe kommer fra bærekraftig sertifiserte kaffedyrkere som garanterer dyrking med hensyn til menneske og miljø. Kaffebønnene er nøye utvalgt av våre innkjøpere for å samsvare med våre kvalitetskrav. Vårt kaffebrenneri er miljøsertifisert i henhold til ISO 14001, noe som betyr at vi jobber kontinuerlig for å redusere miljøpåvirkningen og har eksterne revisorer som verifiserer vårt arbeid. I tillegg klimakompenserer vi for det utslippet som fremdeles gjenstår for å få avtrykket til å gå i null.

Alt dette gir kaffen vår en enda bedre ettersmak. Vi kaller det vårt People Planet Coffee-manifest.

Klimasert

100% bærekrafitg sertifisert

Arvid Nordquist ønsker å sikre gode miljøhensyn og trygge arbeidsforhold i hele produksjonskjeden og arbeider mot diskriminering og barnearbeid.

Les mer her
Young plant growing in soil on green bokeh background

100% klimakompensert

Hver kopp Arvid Nordquist-kaffe som drikkes, bidrar til å plante trær i avskogede områder i kaffedyrket land.

Les mer her
Senoras

Grown by women

En viktig del av kampen mot fattigdom er å involvere kvinner mer i økonomien og på arbeidsmarkedet. Det er et av FNs utviklingsmål, og det er der vi hjelper. Kaffen SEÑORAS er laget av bønner fra kaffegårder drevet av kvinner. Ved å støtte disse avlingene på lang sikt, bidrar Arvid Nordquist til bedre levekår.

Les mer her
Kopp grønt

KAFFEEMBALLASJE BASERT PÅ NORDISK FURUOLJE

Vi legger om til en ISCC-sertifisert massebalanseløsning for vår kaffeemballasje. Det fungerer på samme måte som med fornybar elektrisitet, dvs. at emballasjeleverandøren erstatter fossil olje med plantebasert olje i sin generelle produksjon. I vårt tilfelle tilsvarer det 90 prosent av den mengden som brukes for å produsere vår emballasje. Denne løsningen halverer CO2-utslippet sammenlignet med fossil emballasje.

Les mer her
AWF

Save the elephants

Arvid Nordquist donerer hvert år 25 000 amerikanske dollar til African Wildlife Foundation.

Les mer her