SØR-AFRIKA

KWV

Privat Bedrift

Certifierad Integrity & Sustainability, bærekraftig dyrking

KWV ble grunnlagt som et vinproduksjonssamvirke 8. januar 1918 av vinprodusenter fra Western Cape i Sør-Afrika, med Dr. Charles Kohler som styreleder. Navnet “Koöperatieve Wijnbouwers Vereniging van Suid-Afrika” er afrikansk for “Co-operative Winemakers Union of South Africa”, men i dag representerer KWV et kjent globalt merkevare for vin og brennevin som produserer en stor portefølje av produkter.

Formålet med KWV var å skape enhet blant vinbøndene i Sør-Afrika og å sikre kontinuerlig forbedring av kvaliteten på sørafrikanske viner og brandy. Fra begynnelsen av 1920-tallet fikk kooperativet økende lovgivende kontroll over produksjon, salg og eksport av Sør-Afrikas destillasjonsvin og brennevin, noe som gjorde det mulig for kroppen å eksperimentere med innovasjoner i industrien som hjalp utviklingen. 

 

KWV-hovedkvarteret og hovedproduksjonskomplekset ligger i Cape Winelands i Paarl. KWV tar druene sine fra kontraherte dyrkere i hele Cape Province. De forskjellige druesortene vinifiseres alltid hver for seg før de blandes til ferdige viner. På denne måten garanterer KWV den unike smaken og kvaliteten på vinene. De produserer alt fra husviner til klassiske Roodeberg, finere viner som Laborie og prestisjevinen The Mentor´s.

 

KWVs hjemmeside

 

 

Sortiment fra KWV

Cruxland Gin

KWV South Africa

Dr. Charles Niehaus Roodeberg

KWV South Africa Bestillingsutvalg

KWV 10 Year Old Brandy

KWV South Africa Bestillingsutvalg