SC Johnson

dedikert til å gjøre verden bedre i dag for fremtidige generasjoner

Siden deres grunnleggelse har SC Johnson – et familieeid selskap i femte generasjon, vært et selskap med ambisjon om å gjøre verden til et bedre sted i dag og for fremtidige generasjoner. Ikke bare ved å skape ikoniske, høykvalitetsprodukter, men ved å arbeide hver dag for å bidra til en verden hvor mennesker kan trives. De prioriterer initiativer som driver frem transformerande endringer på pressende miljø- og helseproblemer.

SCJ_200px.png

For en mer bærekraftig verden

SC Johnson tenker nyskapende på veien mot en fremtid med mindre plastavfall og fortsetter å gjøre fremskritt mot en sirkulær økonomi. Samtidig finner de måter å redusere innvirkningen av driften sin og bruke resurser på en ansvarlig måte. Her er noen høydepunkter fra deres nylige fremgang:

  • Globale klimagassutslipp er redusert med 66 % siden 2000.
  • Mer enn en tredjedel av energibruken kommer fra fornybare kilder.
  • 22% av emballasjen inkluderer resirkulert materiale fra forbrukere.
  • 55% av emballasjen er resirkulerbar, gjenbrukbar eller komposterbar.
For mer informasjon

For en sunnere verden

Som en av de største produsentene av insektmiddel og rengjøringsprodukter, jobber SC Johnson hver dag mot en sterkere, sunnere morgendag. Dette innebærer å arbeide for å redusere sykdommer overført av mygg og øke helseutdanning rundt om i verden.

For mer informasjon

For en mer transparent verden

Sikkerhet kommer først, og hos SC Johnson er det vitenskap som veileder valgene av ingredienser de bruker. SC Johnson vurderer hver ingrediens for dens potensielle innvirkning på menneskers helse og miljøet, og kommuniserer deretter åpent om innholdet i produktene sine.

For mer informasjon

For en verden med flere muligheter

SC Johnson samarbeider med partnere for å støtte ungdom, inspirere til innovasjon og utvide tilgangen til STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) læring og styrke utsatte samfunn. De gjør en innsats i lokale og globale samfunn.

For mer informasjon

Menneskerettigheter

I mer enn et århundre har SC Johnson hatt grunnleggende prinsipper som integritet, ansvar og respekt, og har en nulltoleransepolitikk for menneskehandel eller slaveri, og støtter menneskerettighetene til deres ansatte og ansette til deres globale leverandører fullt ut. SC Johnsons Leverandørkodeks spesifiserer kravene til deres leverandører innen fire nøkkelområder: Menneskerettigheter og arbeidskraft; Sikkerhet, helse og miljø; Bærekraft; og Forretningsetikk.

SC Johnson leverandører må holde seg oppdatert med beste praksis og opprettholde all dokumentasjon og registreringer som kreves for å vise samsvar med standardene i Leverandørkodeksen. De må også gjennomgå revisjoner eller inspeksjoner som kreves av SC Johnson, og bekrefte deres respektive samsvar med kodeksen.

Sammen med interne prosesser og informasjon gitt av leverandører, samarbeider SC Johnson med Suppliers Ethical Data Exchange (SEDEX) for å identifisere, vurdere og håndtere eventuelle sosiale eller etiske risikoer i sin forsyningskjede. Selskapet bruker uavhengige, tredjepartsrevisjonsfirmaer til å utføre stedlige revisjoner, basert på SEDEX Member Ethical Trade Audit’s 4-pilarprotokoll. SC Johnsons Leverandørkodeks tillater revisjoner uten forhåndsvarsel. Selskapet tilbyr også en Etikk- og samsvars-hotline som er tilgjengelig 24/7, gjennom hvilken bekymringer kan rapporteres, inkludert anonymt om ønskelig.

For mer informasjon