Vill du ha hjälp
med din kaffelösning?
Klicka här
X

Intresserad av nytt kaffe till din arbetsplats? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.


Ditt valg av kaffe gjør en forskjell!

Ditt valg av kaffe gjør en forskjell!

Kaffe er en viktig ingrediens både på forretningsmøtet og i trivselen på arbeidsplassen.

Det dreier seg om så mye mer enn bare en kopp kaffe. Sørg for at du kan være stolt over den kaffen du serverer til medarbeidere og kunder!

Styrk profilen

Styrk din miljøprofil eller vis at hele virksomheten er gjennomsyret av kvalitetsbevissthet ved å velge rett kaffeløsning. Arvid Nordquist kaffe er ikke bare god smak, det er omsorg for miljø og mennesker, omsorg for kunden og medarbeideren og fremfor alt omsorg for opplevelsen i koppen.

God smak, god ettersmak

Vi er behjelpelige med å identifisere og levere den beste løsningen for nettopp deres behov. Vi deler gjerne våre kunnskaper med andre og tilbyr derfor et bredt spekter av kaffekurs.

Ved å velge en kaffeløsning gjennom Arvid Nordquist reduserer dere belastningen på mennesker og miljø, og bedriften styrker dermed sin bærekraftsprofil. Dere kan servere kvalitetssikret kaffe med stor smak og enda større ettersmak!

Ta kontakt med våre selgere, så hjelper de med å finne den beste kaffeløsningen for virksomheten deres.

100 % bærekraftig sertifisert og klimakompensert kaffe

Kombinasjonen av et UTZ-, Fairtrade- og KRAV-sertifisert sortiment garanterer bærekraftige jordbruksmetoder, bedre arbeidsforhold og økonomiske betingelser samt forbud mot barnearbeid og diskriminering. Men det aller viktigste er at det gjennomføres kontroller på kaffefarmene hvert år. Les mer om Arvid Nordquists bærekraftige sortiment.

Vårt kaffebrenneri er dessuten miljøsertifisert, og vi kompenserer for gjenstående CO2-utslipp ved å plante trær i avskogede områder i kaffeproduserende land. Det har en positiv effekt på klima, jordforhold og vanntilgang, samtidig som det bidrar til å bekjempe fattigdom.  Les mer om vårt klimaarbeid.

Prøv vår klimakalkulator for å se hvor mye din bedrift kan redusere miljøbelastningen ved å velge Arvid Nordquist kaffe. Ditt valg av kaffe gjør en forskjell!