Vill du ha hjälp
med din kaffelösning?
Klicka här
X

Intresserad av nytt kaffe till din arbetsplats? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort.


100 % bærekraftig sertifisert kaffe

100 % bærekraftig sertifisert kaffe

Siden juni 2014 garanterer Arvid Nordquist at bærekraftig landbruk samt bærekraftig arbeidsmiljø og arbeidsvillkår er benyttet i hele vårt kaffesortiment.

100 % bærekraftig sertifisert kaffe

Vi gjør dette gjennom en kombinasjon av UTZ, Fairtrade, Rainforest Alliance og KRAV-sertifisert sortiment. Sertifiseringene betyr at dyrkeren oppfyller et omfattende sett av kriterier, og at du som kunde hos oss kan være sikker på at en årlig tredjeparts kontroll sørger for at følgende kriterier blir fulgt:

- Bedre arbeidsforhold
- Bedre økonomiske betingelser
- Omsorg for miljøet
- Omsorg for neste generasjon
- Motarbeiding av barnearbeid
- Fremming av demokrati

Vi vil at våre forbrukere og kunder skal føle seg trygge på at Arvid Nordquist kaffe både har en god smak og en god ettersmak.

Vi driver et aktivt miljøarbeid og fastsetter årlige mål for å redusere vår miljøpåvirkning. Den miljøpåvirkningen vår kaffeproduksjon har igjen, kjøper vi klimakvoter 100 % for, hele veien fra dyrkingsprosessen til butikkhyllen.

Peter Dannqvist, ansvarlig for bærekraftighet i Arvid Nordquist

100 % klimakompensert kaffe

Vi tror at omsorg for miljøet gir kaffen en bedre smaksopplevelse. Undersøkelser viser dessuten at forbrukerne opplever at kaffen smaker bedre smak hvis det er miljømerket. Derfor jobber vi kontinuerlig med å redusere vår miljøpåvirkning i hele verdikjeden gjennom oppsatte mål og ved å velge bare bærekraftig sertifisert kaffe. Vårt kaffebrenneri er miljøsertifisert gjennom ISO 14001. Den miljøpåvirkningen som gjenstår, klimakompenserer vi for 100 %, hele veien fra dyrking til lageret ditt.  Les mer om vårt arbeid for klimakompensering.

Hver kopp Arvid Nordquist kaffe som blir drukket bidrar til at det plantes trær i avskogede områder i kaffevoksende land, noe som bidrar til en positiv klimapåvirkning, forbedrede jordforhold og vannressurser, samt økt plante- og dyreliv. Det gir også nye økonomiske muligheter for de menneskene og lokalsamfunnene som er involvert. Les mer om fordelene med treplanting.

Uansett hvilken av våre kaffesorter du velger, bidrar vi til en redusert påvirkning på mennesker og miljø. Ditt valg gjør en forskjell!

Prøv vår klimakalkulator å se hvor mye din bedrift kan redusere deres miljøpåvirkning ved å velge Arvid Nordquist kaffe (kalkulatoren er på svensk).

100 % Arabicabønner

Vi velger ut de fineste bønnene, dyrket og høstet under de beste forhold, med en rik og kompleks smak. Arvid Nordquist Kaffe er laget ved hjelp av 100 % Arabicabønner fra utvalgte gårder og steder. Valget av bønner er sentralt for hvordan kaffen smaker i koppen. Arvid Nordquist kaffe assosieres av forbrukere som en kaffe som alltid smaker mye og godt. Vi har mange års kunnskap, engasjement og lidenskap for kaffe. Omhyggelig produserte bønner av høy kvalitet smaker rett og slett bedre.