100% bærekraftig sertifisert

100% bærekraftig sertifisert

Kaffe skal smake godt, også etter på. Når vi produserer kaffe vil vi ønsker vi å fremme menneskelig trivsel og bidra til samfunnets velstand og utvikling. Våre sertifiseringer sikrer at vi oppfyller alle høyt hengende miljømål.

Lær mer om viktigheten av tredjeparts sertifiserte bønner
Sertifiseringsguiden

Sertifiseringsguiden

Flere og flere kaffeprodukter på markedet har forskjellige merkinger. For å tydeliggjøre hva merkingene står for og hva de inneholder, har vi skrevet en liten guide, samt  latt en ekstern part gå igjennom kriterier og bakgrunn til de vanligste merkingene. Les mer om merkingene og se vår sertifiseringsguide.

Hva betyr sertifiseringene?
UTZ Certified →

UTZ Certified står for et bærekraftig landbruk og bedre muligheter for bønder, familiene deres og planeten vår.

Fairtrade →

Fairtrade arbeider for at dyrkere og ansatte får bedre økonomiske forhold, gjennom kriterier for høyere lønn og en minimumspris som er høyere enn produksjonskostnaden.

KRAV →

KRAV er en kontrollforening for økologisk produksjon. KRAV har som mål å gjennomføre en langsiktig bærekraftig og fra forbrukerens synsvinkel trygg produksjon av mat og andre produkter av høy kvalitet.

kaffegården la cumplida

kaffegården la cumplida

Fra flere år tilbake har Arvid Nordquist et dypt og langsiktig engasjement i kaffegården La Cumplida i Nicaragua. Fokuset ligger på å drive gården miljøvennlig, og å forbedre de sosiale forholdene for de ansatte.

Les mer
100% Arabica

100% Arabica

Arvid Nordquist kaffe består altid af 100 % arabicabønner af samme oprindelse og høje kvalitetsklasse uanset tilgang og pris og uanset hvor, du køber vores premiumkaffe.

Les mer
"Kjøper man seg ikke bare fri fra klimaspørsmålet?"

"Kjøper man seg ikke bare fri fra klimaspørsmålet?"

Dette og andre spørsmål får du svar på her.

Til Spørsmål og svar
Hva betyr GHG?

Hva betyr GHG?

Til ordliste