OneCup kapselmaskiner

OneCup kapselmaskiner

Arvid Nordquist OneCup kapselmaskin fra K-fee System er nøye utvalgt for å få frem det beste i våre OneCup kaffeblandinger. Maskinen er designet og utviklet i Sveits og fremstilt i solid og pålitelig kvalitet. Maskinen gir deg valgfri varm drikke ved hjelp av et knappetrykk. Og den er lett å håndtere takket være integrert rensing og automatisk kapseltømming og avslåing.

Alle OneCup kapselmaskiner har:

  • enkle, intuitive funksjoner
  • rask oppvarming (20 sekunder)
  • automatisk avslåing 5 min. etter bruk
  • høy effekt som gir rett temperatur og trykk i kapselen
  • automatisk kapseltømming og innebygd rensefunksjon

La kapselmaskinen stå til interiøret Kapselmaskinen OneCup The Black One kommer i stilren, slank svart design. For å tilføre din egen stil kan du feste en dekal på sidene til maskinen, med en farge eller et mønster som passer til kjøkkenet ditt. Dekalene er enkle å ta på og av. I den første serien av paneldekaler er det seks forskjellige varianter: smalstripet, turkis, lime, rød, hvit og cerise. Det kommer nye farger og mønstre etter hvert.

Tre modeller OneCup kapselmaskin finnes i tre forskjellige modeller: The Black One, The Rifled One og The Pro One, som er beregnet på profesjonell bruk. The Pro One kan du lese mer om på vår nettside for restaurant/kontor.