Karriere

"Vi er en familiebedrift. Hos oss blir innsatsen din lagt merke til, og du kan være med og påvirke. Du arbeider med produkter som mange har et forhold til. Du vil aldri mangle samtaleemner rundt middagsbordet. Vi jobber med smaksopplevelser og produkter som gjør hverdagen lettere. Samtidig arbeider vi med å sikre at de er produsert med hensyn til mennesker og miljø. Høres det interessant og morsomt ut? Hvis du dessuten er en engasjert person som liker å være en del av et sterkt team og bidra til fremgang, bør du absolutt snakke med oss."

Vi søker

Ansvarsfulle, initiativrike og engasjerte medarbeidere som har forretningssans og gode samarbeidsevner. Digital kompetanse er en fordel.   

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger for øyeblikket.

HVORFOR SKAL DU VELGE ARVID NORDQUIST?

Vi et en kunnskapsbedrift med korte beslutnings- og rapporteringskanaler. Vi har langsiktige og bærekraftige verdier og arbeider med kvalitet og kvalitetsprodukter. Hos oss er det høyt tempo og mange internasjonale kontakter. Du kan være med på en fremgangsrik utvikling og skrive historie i dagligvarehandelen. Sammen med kolleger kan du aktivt bidra til å redusere påvirkningen på miljø og mennesker.