Coffee Lounge

- din kaffe på jobb!

Vi ses ved kaffestasjonen

God kaffe gir bedre pauser!

En inspirerende kaffeopplevelse! For en arbeidsgiver er det viktig å skape en attraktiv arbeidsplass mer enn noen gang. Dagens ansatte verdsetter et innbydende og hyggelig miljø, samt en bedrift som står for gode verdier. Den generelle opplevelsen på arbeidsplassen vil gjøre ansatte mer tilfredse og tilfredshet gir bedre prestasjoner. Ikke undervurder viktigheten av en god kaffe i et inspirerende miljø!

Kaffeopplvelsen ligger i helheten

Velg en kaffestasjonsløsning sammen med din forhandler og få den skreddersydd til akkurat det du trenger.
Hero modul
puff60

Standard 60

Løsningen for den mindre kaffeløsningen med vegg & underbenk. Vår minste enhet men som gir samme gode smak. B: H: L:

Mer info:
Puff120

Standard 120

Vegg- og underbenk som gir deg mer plass til ekstra visning. Tilbehørsboks for enkel gjennomgang av alt tilbehøret du mener tilhører kaffeløsningen. Innbydende lampe som krever oppmerksomhet og atmosfære. B: H: L:

Mer info:
puff180

Standard 180

Vår største kaffeløsning med vegg & underbenk for deg som har overflaten og vil lage kaffe det lille ekstra. Tilbehørsboks og lampe som bidrar til god oppbevaring og atmosfære. Gjør din kaffeløsning til arbeidsplassens samlingssted og inviter dine kunder og ansatte til en kaffetime du setter pris på hver dag. B: H: L:

Mer info:
puffpremium

Premium 60, 120 & 180

Vår premiumstasjon for deg som er ute etter det lille ekstra med samme mål som våre standardmodeller. En finish i Moorland Oak og gulldetaljer som skaper en ekstra kvalitetsfølelse. Tilpass stasjonen din etter din smak, smak eller hvordan stasjonene passer inn i ditt kaffemiljø.

Mer info: