Dette er Arvid Nordquist

Dette er Arvid Nordquist

Arvid Nordquists interesse for smaker begynte med en egen delikatessebutikk, som åpnet dørene i 1884 på Nybrogatan i Stockholm i Sverige. I dag er vi et nordisk handelshus med virksomhet i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Siden starten har Arvid Nordquist brakt verdens smaksopplevelser til Sverige og videre til nabolandene, gjennom sterke, internasjonale varemerker og ikke minst gjennom Arvid Nordquist kaffe, som blir brent i deres eget brenneri i Stockholm. Vi er ca 210 medarbeidere med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo og København. De fleste medarbeiderne er salgs- og markedspersonell. I Solna rett utenfor Stockholm sentrum ligger vårt kaffebrenneri. Arvid Nordquist er tredje generasjons familiebedrift og ledes av Anders Nordquist. 

"Produkter med så lav miljøbelastning som mulig er kvalitet"

Anders Nordquist, Adm.Dir

Virksomheten i Norge startet i 2002 med åpningen av et lokalt salgskontor i Oslo. Det første agenturet for Arvid Nordquist AS var Hipp barnemat. I dag er porteføljen utvidet til også å omfatte flere internasjonale varemerker samt kaffe, vin og øl. I tillegg til dagligvarehandelen omfatter bearbeidingen også Foodservice, Vending og Vinmonopolet. Norge har både markeds- og salgsorganisasjon.

For Arvid Nordquist har det alltid vært avgjørende hvordan kunder og forbrukere opplever smaken. Men smaksopplevelsen er i dag ikke begrenset til smaksløkene på tungen eller duftene vi kjenner. Mer enn noen gang før spiser vi med samvittigheten, og det gjør at omsorgsfullt produsert og levert mat smaker bedre.

Anders Nordquist
Anders Nordquist →
Adm. dir. har ordet
Bengt Nordquist 1912-1991
Bengt Nordquist 1912-1991 →
Historien bak Arvid Nordquist
Arvid Nordquist 1858-1922
Arvid Nordquist 1858-1922 →
Historien bak Arvid Nordquist