Initiativet

World Coffee Project

Støtter prosjekter rundt om i verden

World Coffee Project

Vi ønsker å bygge videre på våre bærekraftsmål og skape en mer bærekraftig verden utover bærekraftsertifiseringer. Kahawa Tembo støtter elefanter i Afrika, og vårt siste tilskudd Señoras støtter kvinnelige kaffebønder.

AWF puff KT

Bli med oss å redde Afrikas elefanter

Tusenvis av elefanter blir drept hvert år i Afrika av krypskyttere for elfenbenets skyld. Vi må handle nå, ellers kan elefantene være utryddet i løpet av ti år. Arvid Nordquist bidrar til redningsprosjekter ved å donere penger til African Wildlife Foundation. Kahawa Tembo, vår mørbrente afrikanske blanding, med dyp og fruktig smak, er en hyllest til dyrelivet og spesielt den afrikanske elefanten.

Til vårt støttearbeid
Senoras puff bilde

Coffee grown by women

En viktig del av kampen mot fattigdom er å involvere kvinner mer i økonomien og på arbeidsmarkedet. Når kvinner og jenter kan bidra på like vilkår som menn og gutter, øker velstanden i et samfunn, skriver FN i et av sine utviklingsmål. Arvid Nordquists kaffe, Señoras er laget av bønner fra kaffegårder drevet av kvinner. Ved å støtte disse kvinnelige dyrkerne på lang sikt, bidrar Arvid Nordquist til bedre levekår.