Bli med å redde

Afrikas elefanter

med kaffe fra Arvid Nordquist

Tusenvis av elefanter blir drept hvert år i Afrika av krypskyttere for elfenbenets skyld. Vi må handle nå, ellers kan elefantene være utryddet i løpet av ti år. Arvid Nordquist bidrar til redningsprosjekter ved å donere penger til African Wildlife Foundation. Kahawa Tembo, vår mørkbrente afrikanske blanding, med dyp og fruktig smak, er en hyllest til dyrelivet og spesielt den afrikanske elefanten.

AWF puff

Fakta:

Totalt er det 415 000 gjenlevende elefanter i Afrika, AWF har en rekord på 220 000 elefanter som er delt inn i 14 populasjoner og 10 av disse populasjonene er stabile eller øker.

Kahawa Tembo nyheter

Tanzania 2019:

I Tsavo-Mkomazi-området (hvor det lever omlag 13 000 elefanter) ble totalt ni krypskyttere arrestert. Også 23 husdyrholdere og 1248 husdyr ble konfiskert for ulovlig inntreden i beskyttede områder. 38 skadelige / dødelige feller ble funnet og ødelagt. Ved å dele ut 50 fakler og 125 trykkhorn, lærte AWF 569 bønder og fôrmenn, forskjellige ikke-dødelige metoder for å avskrekke elefanter og andre dyr fra å ødelegge avlingene deres.